Följ oss på facebook

På Facebook finns de senaste nyheterna med regelbundna uppdateringar.

ID-kort, visum och körkortsbilder

 Nu ordnar vi Era bilder till bl. a visum, förnyelse av körkort, handikappsbevis samt de flesta ID-kort. Det är dropp-in som gäller och priset är 198 kronor.


Välkomna!

 

P.S Ni får också gärna lämna era filmrullar till framkallning hos oss.

ID- och körkortsbilder

 Nu kan ni komma till oss och bli fotograferade för bilder till körkort och eller ID-handling. Ni får 6 st bilder i rätt format för 198 kronor och ni behöver inte boka tid utan kom in när det passar.

Bokrea 2016

 Onsdag den 24 februari startar årets bokrea. Som vanligt öppnar vi redan klockan 07.00.

Kopiera och klistra in nedanstående adress

http://cld.bz/CFpH1yo

för att läsa ur katalogen eller kom till affären för att hämta ett pappersex. Som vanligt har vi massor av böcker på rea som inte finns i katalogen.

Välkomna!

Boksignering på lördag den 26 april

På lördag den 26 april mellan 11.30-13.30 finns Sten Jansson i bokhandeln för att signera sin bok Anders + Lisa. Sten är uppvuxen i Kristinehamn men bor numera på Särö. Boken är en skröna om stadspojken Anders som i Björneborg träffar den ännu inte fyllda 18-åriga Lisa och kärlek uppstår. Boken är på nära 500 sidor och verkar mycket välbearbetad och läsvärd. Under lördagen kommer den att säljas till ett kampanjpris på 198 kr och det är på Skeppsakademin som boksläppet sker! Välkomna att träffa Sten som är mycket lättpratad och intressant att tala med.

Snart bokrea!

Den stora bokrean närmar sig med stormsteg. Tisdagen den 25 februari öpnnar vi redan klockan 07.00. Nedan kan ni bläddra i katalogen men vi kommer att rea mycket mer än vad som finns i katalogen.

lib.hpublication.com/publication/ee32932d/ 

Återförsäljare av sjökort

Idag har Sjöfartsverket beslutat att vi från och med 2012 bli auktoriserad återförsäljare av sjökort och båtsportkort. Detta innebär att vårt utbud av publikationer kommer att breddas och få en bättre exponering i butiken. Vi planerar också för att öppna en webbutik.

Deckarförfattare på besök

Boksignering av två välkända författare!
Torsdagen den 17 november kl. 16.30 hälsar vi Roslund & Hellström, svensk kriminalförfattarduo, bestående av journalisten Anders Roslund och kriminalvårdsdebattören Börge Hellström välkomna till bokhandeln för att signera sina böcker.

På kvällen finns vi också representerade på bibliotekets deckarkväll.

Atsmosfär

Vi tycker att en bokhandel skall ha atmosfär och vara mer bok än handel. En bokhandel skall vara en harmonisk plats där man utan att stressa skall kunn få inspiration till kunskap och nya idéer. En bokhandel kan liknas som en kommersiell symbios av bibliotek och vardagsrum. Ute i världen är alla berömda boklådor vackra. Tänk bara på Waterstones, Hatchards, och Daunt Books i London men framförallt Shakespeare & Co i Paris.

Listan med sjö- och båtsportkort uppdaterad

Nu är listan med vårt lager av sjö- och båtsportkort uppdaterad. Samtliga våra båtsportkort levereras i Pretex vilket är ett vik- och våtstarkt papper.

Prenumerera på innehåll